Sluit navigatie

Volledig geautomatiseerd verwerken van administraties

AccountingHUB is dé totaaloplossing voor accountants- en administratiekantoren.

Bekijk onze oplossing

Onze partners

storecove_800_320.jpg

Storecove

Vinden jouw klanten het ook vervelend om steeds weer handmatig facturen op te halen en in de boekhouding te plaatsen? Dan is het tijd voor Storecove. Klanten koppelen eenmalig de facturen van leveranciers aan hun boekhoudpakket. Vanaf dan komen ze automatisch terecht in de boekhouding!

Storecove: werken zonder facturen 

Als accountant moet je klanten vaak vragen om online facturen op te halen. Bijvoorbeeld bij een energiemaatschappij, telefoonprovider, leasemaatschappij, tankstation, pakketdiensten en webshops zoals CoolBlue en Bol.com. Dat is lastig en tijdrovend. En je raakt er gemakkelijk eentje kwijt. Tenzij je Storecove gebruikt. Met Storecove nodig je jouw klanten uit om facturen van leveranciers die online factureren direct te koppelen aan hun boekhouding. Daarna hoef je niets meer te doen;  de facturen worden vervolgens automatisch ingelezen in je boekhouding. 

Leverancier niet aanwezig? Storecove regelt het.

Storecove is op dit moment verbonden met ontzettend veel leveranciers. Naast veel bedrijven hebben zij ook een koppeling met creditcards zoals VISA en Mastercard, zodat deze afschriften automatisch in de boekhouding komen. Maar doen klanten geregeld zaken met iemand die nog niet in het lijstje voorkomt? Bijvoorbeeld omdat deze in een niche werkzaam zijn en regelmatig tandartsbenodigdheden bestellen? Vraag ook deze leverancier aan. Indien het mogelijk is, maakt Storecove een koppeling met deze vaste leverancier. 

Voordelen: Nooit meer inloggen op allerlei verschillende sites voor je facturen

  • De online facturen worden automatisch verwerkt in het boekhoudpakket
  • Automatische koppeling met veel leveranciers
  • Storecove voegt op aanvraag ook nieuwe leveranciers toe
  • Bespaar veel tijd op de boekhouding

Introductie-aanbieding voor RoboticHUB kantoren:
Storecove sluit naadloos aan op ieder boekhoudprogramma. Kies hier een abonnement en ontdek hoe gemakkelijk dit werkt. RoboticHUB kantoren krijgen Storecove bij iedere abonnementsvorm voor een onbeperkt aantal administraties twee maanden gratis.

Fiscaal-gemak.png

Fiscaal Gemak

Na 1,5 jaar testen en wachten op de juiste tool zijn we eindelijk uitgekomen bij: Unit4 Fiscaal Gemak. De fiscale software in de cloud die wel werkt. De nieuwste wet- en regelgeving is direct beschikbaar. De applicatie is altijd up-to-date: u hoeft nooit meer software opnieuw te installeren.

Niet teveel klikken. U gaat eenvoudig en snel door de aangifte. Unit4 Fiscaal Gemak biedt software die uitblinkt in gebruiksgemak. Zowel geschikt voor kleine, middelgrote en grote kantoren.

Unit4 Fiscaal Gemak maakt het eenvoudig mogelijk om uitgebreide analyses te doen van de data in uw aangiftes. Zo geeft u iedere klant gemakkelijk het beste advies.

Wij hebben als partner van UNIT 4 de volgende afspraken gemaakt:

  • RoboticHUB en FiscaalGemak gaan exclusief samenwerken voor hun fiscale pakket (Fiscaal Gemak). 
  • Alle RoboticHUB kantoren die nog geen FiscaalGemak hebben krijgen een speciale aanbieding met volgende unieke voordelen:
  1. Speciale RoboticHUB korting
  2. Overgangsregeling voor 2017 ter compensatie van eventuele dubbele kosten
  3. Gratis on boarding/ training door een FiscaalGemak specialist (op basis van een minimum aantal aanmeldingen)

Meer info? Neem contact met ons op.

Demonstratie aanvragen

Er valt veel over RoboticHUB te vertellen en nog veel meer te laten zien. Vraag daarom een verhelderende demonstratie aan.

Aanvraag verzenden

Contact + aanmelden nieuwsbrief

Energieweg 4
3641 RT  Mijdrecht

Telefoon algemeen: 0297 - 25 00 62
Telefoon sales: 0297 - 22 77 02
Telefoon support:
 0297 - 22 77 03
E-mail
 info@robotichub.nl

Scroll naar boven